Culoare anului 2023 pentru design de interior

În fiecare an, culoarea anului de la Sherwin-Williams este selectată pentru a reflecta tendințele actuale în materie de design interior și decorare a casei. Compania apelează la experții săi pentru a selecta o paletă de culori ideală atât pentru designeri, cât și pentru proprietarii de locuințe. În acest an, Sherwin-Williams a ales Redend Point SW 9081 ca selecție a Culorii Anului 2023. Această nuanță profundă și complexă are o personalitate unică, care poate fi folosită pentru a face o declarație îndrăzneață sau pentru a crea o atmosferă confortabilă.

Care este culoarea anului 2023 dupa Sherwin-Williams

Culoarea anului 2023 selectată de Sherwin-Williams este Redend Point SW 9081. Redend Point este o nuanță puternică și vibrantă de roșu, care are un impact puternic atunci când este utilizată în designul interior. Culoarea atrage instantaneu atenția și creează o atmosferă electrică, ceea ce o face perfectă pentru încăperile care trebuie energizate sau făcute mai primitoare.

Redend Point este o alegere clasică de culoare pentru designul interior, dar a fost actualizată cu un ochi modern. Această nuanță specială este mai atenuată decât roșul tradițional, dar își păstrează totuși îndrăzneala. Are o prezență puternică și face o declarație fără a copleși spațiul. Redend Point se potrivește excepțional de bine cu alte nuanțe neutre pentru a crea contraste interesante, atât în ceea ce privește tonul, cât și textura.

Când vine vorba de designul interior, Redend Point reprezintă energie și pasiune. Este perfect pentru cei care doresc să facă o declarație de impact în spațiul lor de acasă sau de birou și să atragă atenția asupra zonelor cheie ale camerei. Fie că sunteți în căutarea a ceva izbitor în sufragerie sau a ceva care să vă inspire în birou, acest roșu intens vă va ajuta să obțineți aspectul dorit.

Redend Point poate fi folosit fie ca punct focal, fie ca o culoare de accent, în funcție de preferințele dumneavoastră și de stilul de decor existent. Ca punct focal, impune atenția prin intensitatea sa, adăugând în același timp căldură și vitalitate aspectului general al spațiului. Ca o culoare de accent, adaugă profunzime și contrast atunci când este combinată cu neutre, cum ar fi țesăturile crem sau bej, finisajele din lemn și accentele metalice.

Redend Point funcționează, de asemenea, bine cu albastru și verde, ceea ce facilitează crearea de palete complementare fără a risca să se ciocnească; aceste culori se asociază deosebit de bine atunci când sunt folosite pentru a crea un aspect contemporan care este proaspăt, dar cu un stil atemporal. Mai mult, arată foarte bine combinată cu nuanțe pastelate precum verde mentă sau caise pentru spații mai moi, cum ar fi dormitoarele sau camerele de zi; alternativ, albastrul închis, cum ar fi albastru marin, poate fi folosit alături de Redend Point pentru a crea modele dramatice cu contrast ridicat, care funcționează deosebit de bine atunci când se decorează zone de bar sau săli de jocuri.

Selecția Sherwin-Williams pentru Culoarea Anului 2023 – Redend Point – oferă posibilități nelimitate pentru a obține rezultate uimitoare în materie de design interior, care sunt în același timp actuale și în același timp cu un stil atemporal. De la declarații îndrăznețe în spațiile de locuit la explozii de energie în zonele de lucru; de la accente dramatice cu contrast ridicat la accente subtile de vibrație – această nuanță puternică vă va asigura că nu veți mai avea niciodată interioare plictisitoare!

Redend Point SW 9081

Semnificația din spatele Redend Point SW 9081

Redend Point SW 9081 este o nuanță frumoasă care se inspiră din elementele naturii. Este o încrucișare între roșu, maro și verde – culori adesea asociate cu materiale organice precum lemnul și piatra. Bogăția sa adaugă profunzime oricărui spațiu pe care îl ocupă, ceea ce îl face perfect pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Culoarea închisă adaugă, de asemenea, dramatism și sofisticare, ceea ce face din aceasta o alegere ideală pentru a crea puncte focale dramatice sau pentru a împământeni un spațiu cu un stil serios.

Cum să încorporezi Redend Point SW 9081 în casa ta

Redend Point SW 9081 poate fi folosit în multe moduri diferite, în funcție de stilul dvs. de design. Dacă doriți să adăugați căldură unei încăperi fără a îndepărta celelalte culori din spațiu, optați pentru accente pământii, cum ar fi mobilierul rustic din lemn sau scaunele din piele texturată în această nuanță. De asemenea, poate fi folosită ca o culoare de vopsea de accent pentru pereți sau tavan, dacă sunteți în căutare de dramatism sau pur și simplu doriți ceva neașteptat, dar totuși elegant. Când vine vorba de finisaje, obiectele mici, cum ar fi lămpile sau pernele decorative, sunt modalități excelente de a scoate în evidență tot ce este mai bun din această nuanță, fără a copleși întreaga schemă de design.

Asortarea culorilor cu Redend Point SW 9081

Atunci când asociați culori cu Redend Point SW 9081, gândiți-vă să creați un contrast în spațiul dvs. mai degrabă decât să potriviți exact culorile. Neutrele ușoare, cum ar fi albul stins, crem, pot ajuta la echilibrarea bogăției acestei nuanțe, adăugând în același timp interes vizual. Alte culori care se asortează bine includ nuanțe de gri (cum ar fi Cloudburst Grey) și albastru marin (cum ar fi Mineral Gray). Pentru cei cărora le plac culorile mai vibrante, nuanțe precum galben muștar (cum ar fi Sun Kissed Yellow), verde țipar (cum ar fi Seafoam Green) și roz (cum ar fi Rosewood Pink) oferă și ele o juxtapunere bună, fără a se simți stridente pe fundalul mai întunecat al Redend Point SW 9081.

Utilizarea mobilierului de accent pentru a vă îmbunătăți schema de design

Piesele de mobilier de accent sunt excelente atunci când încorporați Redend Point SW 9081 în schema de decorare a casei dvs. deoarece acestea vin în toate formele și dimensiunile, astfel încât aveți o mulțime de opțiuni atunci când vă stilizați spațiul cu această paletă de culori în minte! Căutați piese realizate din materiale naturale, cum ar fi tecul sau nucul, deoarece acestea se vor îmbina perfect cu această nuanță pământie. Pentru un plus de textură, alege articole realizate din țesături țesute pe rame de rattan sau fotolii tapițate cu catifea – ambele stiluri vor adăuga profunzime oricărei încăperi pe care o ocupă! Și nu uitați nici de accesorii; gândiți-vă să adăugați vaze clasice de sticlă umplute cu flori de sezon pentru a obține stropi de moliciune în tot mediul din casă!

În concluzie, Redend Point SW 9081 este o alegere excelentă pentru orice proiect de design interior datorită tonurilor sale calde care evocă sentimente de confort inspirat de natură, combinate cu dramatism datorită complexității sale profunde. Atunci când încorporezi această culoare în propria ta schemă de decorare a locuinței, ia în considerare alegerea unor piese de mobilier complementare, realizate din materiale naturale, cum ar fi lemnul și ratanul, împreună cu nuanțe neutre, cum ar fi albul, crem și gri, plus accente vibrante, cum ar fi galbenul muștar, verdele și rozul, de asemenea! În cele din urmă, nu există un mod greșit de a folosi această nuanță versatilă – doar distrează-te experimentând până când creezi ceva special care să reflecte stilul tău personal!

Leave a Comment