Idei pentru maximizarea spațiului într-o baie

Daca va renovati locuinta sau doriti sa faceti schimbari in baia voastra, ati putea lua in considerare modalitatile de a maximiza spatiul disponibil. Unele optiuni includ incorporarea unui dus plutitor, folosirea unei baterii de WC mici si instalarea unei chiuvete pacte. In acest articol vom discuta mai detaliat cateva dintre ideile pentru a maximiza spatiul intr-o baie. Speram ca veti gasi inspiratie pentru proiectele voastre!

Puneți un dulap suspendat pentru a elibera spațiu de depozitare în baie

Dacă te confrunți cu lipsa spațiului de depozitare în baie, un dulap suspendat este soluția perfectă. Acesta oferă spațiu maximizat și poate afișa diverse produse de baie la vedere, ceea ce înseamnă că nu-ți va mai fi greu să găsești tot ceea ce ai nevoie. Acest dulap suspendat poate fi montat fie pe perete, fie pe ușă, oferindu-ti flexibilitate oriunde în baie. Când vine vorba de depozitare, aceste dulapuri suspendate au opționale spații pentru cosuri și rafturi reglabile, astfel încât sunt sigur că vei găsi soluția perfectă pentru nevoile tale. Alege un dulap suspendat pentru a obţine cele mai bune beneficii din ambientul tau de baie!

Folosiți oglinda pentru a crea iluzia unei camere mai mari

Utilizând oglinda ca un instrument decorativ, putem profita de proprietatea sa reflectantă și obține iluzia unei camere mai mari. Pentru a obține acest efect pozitiv, oglinda trebuie folosită pe o perete luminată în mod corespunzător pentru a reflecta lumina naturală sau artificială într-o altă parte a camerei. Cele mai potrivite poziționări se vor face acelea în care oglinzile se potrivesc cel mai bine cu scopul lor decorativ. Avantajele folosirii oglinzii sunt considerabile: printre altele putem aminti creearea unei senzații de airspace și padurea gândurilor deschise cea de amplificare a luminii existente direct în cameră.

Alegeți o culoare deschisă pentru pereții băii pentru a face locul să pară mai luminos

Acoperirea peretilor cu o culoare deschisa din bai este un mod minunat de a-i da containului un sentiment de luminozitate si poate oferi chiar o senzatie relaxanta. Se intampla sa se dispare umbrele si patura vizuala iese in evidenta atunci cand alegeti o nuanta deschisa. Exista multe avantaje ce pot aparea atunci cand folositi culori mai deschise pentru bai – accesibilitatea este ceva ce trebuie sa luati in considerare. Odata ce se face selectia unei culori mai putin intens, nu veti fi prins intr-o combinatie intunecata, ceea ce va amelioreaza foarte mult design-ul si aspectul spatiului dvs.

Instalați o cabină de duș în locul unei cazi normale pentru a economisi spațiu

Investirea în o cabină de duș este un pas inteligent pentru cei care urmăresc să economisească spațiu. O cabină de duș poate fi pentru multe cupluri șansa perfectă de a-și ameliora experiența zilnică și confortul la cada obișnuit. Utilizând un sistem de pluviu sau o cascadă, o cabinǎ de duş va suscita sentimente uimitoare de relaxare și revigorare, aducând cu ea o doză sigur ăde lux pentru baia ta. Instalarea unei cabine de duş va lua un timp foarte scurt comparativ cu instalarea uneia noi, ceea ce te face sǎ economisești atât timp, cât și bani.

Puneți un covor umed pe jos în baie în locul unei covoare normale

Instalarea unui covor umed în baie este un mod eficient de a face curățenie. Acest tip de covor poate fi umezit cu soluții pe bază de apă sau se poate folosi și detergent pentru mai multă eficiență în luptarea celor mai dure murdării. Trebuie reamintit că aceste tipuri de covoare sunt doar foarte puțin absorbante, astfel încât tavanul baiei și peretele lateral pot rămâne uscat și protejat. Din moment ce Covorul moale permite circulația aerului și apei umede, este ideal pentru locuri cu multa umiditate în aer. Acest lucru oferă o senzație de prospețime care va sta la dispozitia baiescurilor zilnic in lunile calduroase din anotimpuri precum vara si toamna. Datorită gradului mare de versatilitate al acestei soluţii practice, instalarea unui covor umed în baie este o idee excelentă pentru orice persoană interesat să-şi mentin cleanlihtea in orice moment!

Construirea unei băi mici nu este o sarcină ușoară. Însă, cu puțină creativitate și cunoștințe despre cum funcționează camerele mici, puteți face spațiu pentru toate articolele de care aveți nevoie în baie. Speram ca aceste sfaturi legate de proiectarea uneii bae mai mari prin compromisuri inteligente v-au fost utile! Ce alte trucuri aveți pentru transformarea unui loc modest într-unul plin de viața?

De renoveaza

Renoveaza.ro este sursa de soluții în toate etapele proiectelor dvs. de construcții. Oferim sfaturi și servicii profesionale pentru a vă transforma visele de renovare în realitate. De la proiectare la execuție, suntem alături de tine la fiecare pas. Lasă-ne să te ajutăm să îți renovezi casa chiar astăzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *